Serviciile oferite de SmartWasteRecycling ajută la îmbunătățirea calității mediului.

Scopul Smart Waste Recycling

Scopul societății noastre este de acela de amelioare a consecințelor provocate de deșeuri. În acest sens venim cu o serie de dipozitive de reciclare pe care le punem la îndemâna ta, de la hârtie și plastic până la metal și aparaturi electro-casnică defectă. Suntem aici pentru a dezvolta un mediu prielnic pentru reciclare și de a schimba ceva în percepția națională

Reciclarea hârtiei, plasticului și a lemnului.

Hârtia, este formată din pastă mecanică sau celuloză, ce se biodegradează mai repede decât plasticul. Celuloza, este extrasă din lemn printr-un proces sinuos, ce presupune utilizarea unor substanțe chimice care afectează grav mediul înconjurător

Există mai multe tipuri de plastic care trebuie reciclat, noi le vom enumera: 1. PET – (PETE) – Polietilenă tereftalată,(ex:sticle) 2. HDPE – Polietilenă de înaltă densitate.(ex:bidoane) 3. PVC – Clorură de polivinil.(ex:cabluri) 4. LDPE – Polietilenă de joasă densitate(ex:caserole) 5. PP – Polipropilenă(ex:bare auto) 6. PS – Polistiren.(ex:pahare, capace)

Reciclarea metalului și a DEEE-urilor.

Pentru ca metalele să fie reciclate se soliciă o colectare distinsă. Procesul include: trierea lor apoi topirea, ulterior produsul finit poate fi utilizat în producerea frigiderelor, automobilelor, cupotoarelor..etc.

Scopul reciclării DEEE-urilor este de amelioare a consecințelor provocate de aparatura electrică și electronică (laptop/computer, becuri economice, aspiratoare, televizoare, etc..)